Airconditioning zonder buitenunit

innovatie + design

Energiezuinige airconditioning zonder buitenunit

Wil je genieten van koelte zonder dat je buitengevel wordt ontsierd? Goed nieuws! Airconditioning zonder buitenunit is de nieuwe trend die de markt verovert. Terwijl de meeste mensen bekend zijn met mobiele airconditioners en traditionele systemen met buitenunits, is er een opkomend alternatief dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij ons werken we met het gerenommeerde Italiaanse merk Innova, dat voorop loopt in deze innovatieve technologie.

Met airconditioning zonder buitenunit wordt het mogelijk om een aangename temperatuur te creëren in je ruimtes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over apparatuur aan de buitenkant van je huis of kantoor.

Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning zonder buitenunit
Airconditioning zonder buitenunit
Previous slide
Next slide

INNOVA 2.0

Two holes, no outdoor units.

Vermogen: Koelen/verwarmen: 2,35/2,40kW
Energieklasse: A+
HxBxD: 549x810x165mm
Geluidsdruk: min/max 27/39dB
Bediening: afstandsbediening + touchscreen + Wifi (smartphone)
Diameter muurdoorvoer: 162mm

Vermogen: Koelen/verwarmen: 3,1k/3,05W
Energieklasse: A+
HxBxD: 549x1010x165mm
Geluidsdruk: min/max 27/41dB
Bediening: afstandsbediening + touchscreen + Wifi (smartphone)
Diameter muurdoorvoer: 162mm

Vermogen: Koelen/verwarmen: 3,1/3,05kW
Energieklasse: A
HxBxD: 1398x500x185mm
Geluidsdruk: min/max 27/41dB
Bediening: afstandsbediening + touchscreen + Wifi (smartphone)
Diameter muurdoorvoer: 162mm

Vermogen: Koelen/verwarmen: 3,5/3,5kW
Energieklasse: A
HxBxD: 549x1010x165mm
Geluidsdruk: min/max 29/43dB
Bediening: afstandsbediening + touchscreen + Wifi (smartphone)
Diameter muurdoorvoer: 202mm

Ontdek de voordelen van airconditioning voor een comfortabel binnenklimaat.

Een efficiënte airconditioning is niet alleen een luxe, maar ook een essentiële toevoeging aan elk gebouw. Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, of je eigen huis, airconditioning biedt talloze voordelen die bijdragen aan een comfortabel en aangenaam leefklimaat. In dit artikel zullen we de vele voordelen van airconditioning bespreken, en waarom het een waardevolle investering is.

Temperatuurregeling op maat

Met een hoogwaardige airconditioning kun je de temperatuur in een ruimte nauwkeurig regelen. Of het nu een bloedhete zomerdag is of een koude winteravond, airconditioning biedt de mogelijkheid om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden. Dit creëert een aangename omgeving waarin je je comfortabel kunt voelen, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Verbeterde luchtkwaliteit

Een goed werkend airconditioningsysteem kan de luchtkwaliteit drastisch verbeteren door het filteren van stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht. Dit is vooral gunstig voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën. Met een airconditioning kun je genieten van schone, frisse lucht binnenshuis, wat kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

Verhoogde productiviteit

Wanneer de temperatuur stijgt, kan het moeilijk zijn om je te concentreren en productief te blijven. Met een goed functionerende airconditioning kun je de temperatuur op een aangenaam niveau houden, waardoor vermoeidheid en slaperigheid worden verminderd. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit en betere prestaties, zowel op het werk als thuis.

Geluidsarme werking

Moderne airconditioningssystemen zijn ontworpen om stil en onopvallend te werken, zodat je kunt genieten van een comfortabel leefklimaat zonder hinderlijk lawaai. Dit is vooral belangrijk in slaapkamers en kantoren, waar stilte essentieel is voor een goede nachtrust en een productieve werkomgeving. Met een stille airconditioning kun je ongestoord ontspannen, werken of slapen.

Energie-efficiëntie en kostenbesparing

Airconditioningsystemen van tegenwoordig zijn ontwikkeld met een focus op energie-efficiëntie. Ze zijn in staat om de gewenste temperatuur te handhaven met minimale energiekosten. Dit resulteert in lagere energierekeningen en helpt je geld te besparen op de lange termijn. Bovendien zijn er in sommige landen belastingvoordelen en subsidies beschikbaar voor energiezuinige airconditioningssystemen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Voordelen en comfort

Airconditioning biedt een scala aan voordelen die bijdragen aan een comfortabel leefklimaat. Van temperatuurregeling op maat en verbeterde luchtkwaliteit tot verhoogde productiviteit en energie-efficiëntie, airconditioning is een waardevolle investering voor elk gebouw. Overweeg de voordelen en geniet van het comfort en de gemakken die airconditioning te bieden heeft.

Wil je ook een gezond binnenklimaat?
Wij staan klaar om je te helpen!